View images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users. Newest Popular medias and share them Commonsta
  1. Homepage β€Ί
  2. @mijejusoh
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) Instagram Profile Photo mijejusoh
Fullname

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

Bio πŸ‘§ Working mum of πŸ‘­πŸ‘­ πŸ’ Agen Najlaa Baby Skincare, 🌸 Perunding Suplemen Minda Bijaksana Bijaksini Fb : Zam Jusoh 😍😍 Whatsspp only 0139287710

Profile Url

Statistics for "NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh)"

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh)

Advertisement

image by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) with caption : "Seseorang yg mengalami eczema , kulit kering, suka menggaru sangat digalakkan menggunakan #serumnajlaaa. 
#Serum mengand" - 1694734832113107855
Report Download 0 13

Seseorang yg mengalami eczema , kulit kering, suka menggaru sangat digalakkan menggunakan . mengandungi tumbuhan. Gliserin bersifat . Ia mengembalikan kelembapan kulit. Sangat sesuai digunakan bagi anda yang mempunyai masalah . Gliserin juga berkerja utk menjaga kelembutan dan kekenyalan kulit dimana manfaat ini mengatasi kulit yang kasar ataupun mengelupas dan bersisik.

Advertisement

Report Download 0 9

Update dari . Wowwww!!! Tak muat daaa... Gamborrr Belakang tabir... Ni order sehari je tau, kitorang usaha sungguh sungguh siapkan, tak boleh delay or kumpul kumpul order, klu kumpul seminggu cukup laa rasaa... Pandangan ku melayang, jantung berdegup kencang, Mata pak belalang, Urat jadi tulangg, Malam ku sangka siang, Staff Staff jadi Pak Belang πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Alhamdulillah siap akhirnya... Thanks dan staff staff Najlaa

Advertisement

image by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) with caption : "Assalamualaikum...
Semoga dipermudahkan urusan dunia akhirat pada hari ini.." - 1694627110071988911
Report Download 0 11

Assalamualaikum... Semoga dipermudahkan urusan dunia akhirat pada hari ini..

image by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) with caption : "Ada orang tak percaya #najlaababyskincare boleh rawat #eczema . 
Kami ada banyak #testimoni dan perkongsian dari #agen s" - 1694285394227876542
Report Download 0 10

Ada orang tak percaya boleh rawat . Kami ada banyak dan perkongsian dari sendiri yang merawat masalah eczema anak menggunakan produk . Serasi atau tidak bergantung kepada tahap kesabaran pengguna serta komited atau tidak usaha merawat itu. Cepat atau lambat juga bergantung kepada tahap penerimaan pesakit. Yang pasti dan ber membantu mereka yang memerlukan.

Report Download 0 12

PSM2 Presentation tru Skype with examiner from UTM. Tq Dr Siti Hajar for your time and cooperation. Welldone girls!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Yeaayyyyy!! Boleh gradddd!!! πŸŽ“πŸŽ“

image by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) with caption : "Selamat petang semua. Ingat lagi tak produk kami Brainergy Juice?

Haaaa, sekarang Brainergy Juice muncul dengan wajah b" - 1694091245700696660
Report Download 0 4

Selamat petang semua. Ingat lagi tak produk kami Brainergy Juice? Haaaa, sekarang Brainergy Juice muncul dengan wajah baru. Nama pun baru. Brener Juice. Dan paling penting, harga lebih murah. Untuk anda yang mudah letih, susah nak fokus, sangat sesuai amalkan Brener Juice ni. Jom roger sekarang! -

image by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) with caption : "Jangan ingat anak2 je perlukan #suplemen sebab gunakan banyak tenaga di sekolah. Kita orang dewasa pun sama jugak. Semak" - 1693935716873394849
Report Download 0 9

Jangan ingat anak2 je perlukan sebab gunakan banyak tenaga di sekolah. Kita orang dewasa pun sama jugak. Semakin meningkat umur, badan cepat rasa cepat dan semakin kurang kemampuan otak kita. Jadi tingkatkan tenaga badan dan fungsi otak dengan minda seperti . Tak rugi pun. Rasa sedap. Baik untuk minda. Baik untuk badan. 😊

image by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) with caption : "πŸ₯6 MANFAAT LAVENDER DALAM BALM NAJLAAπŸ₯

Baby Balm dirumus menggunakan puluhan jenis herba-herba perubatan. Salah satunya" - 1693365727980237087
Report Download 0 6

πŸ₯6 MANFAAT LAVENDER DALAM BALM NAJLAAπŸ₯ Baby Balm dirumus menggunakan puluhan jenis herba-herba perubatan. Salah satunya, ektraks minyak lavender. Berikut 6 khasiat kesihatan minyak bunga Lavender: 1) Kemurungan dan Tekanan: Kandungan minyak lavender dlm Balm merehatkan badan dan minda, dengan mengurangkan hormon stress 2) Imsomnia: Jika anda ada masalah insomnia, apnea, atau tidur yang tidak lena, ia memberi kesan serius pada hidup. Bau Lavender boleh membantu untuk mengosongkan fikiran anda daripada pemikiran negatif atau kekacauan, dan tidur nyenyak. 3) Anti-Radang : Lavender mengandungi antioksida yg kuat dan bersifat anti radang. Kandungan lavender dalam Balm Najlaa membantu mengurangkan keradangan pada seluruh badan dan otot. 4) Penjagaan kulit: Lavender membantu melegakan penyakit kulit kronik, seperti psoriasis, ekzema, dan juga jerawat 5) Keupayaan antiseptik: Lavender membantu menyembuhkan luka dengan cepat , juga mengelakkan jangkitan pada luka. Ini merupakan satu penggunaan popular lavender sejak zaman purba. 5) Sakit jantung: Kandungan antioksida Lavender membantu mengurangkan tekanan darah dan mengurangkan ketegangan saluran darah. Ini boleh mencegah aterosklerosis dan penyakit kardiovaskular yang lain, mengurangka risiko strok dan serangan jantung. 6) Kembung dan masalah penghadaman: Polifenol dalam lavender membantu mencegah pertumbuhan bakteria berbahaya dalam usus. Ini akan mencegah pengumpulan gas di dalam usus daripada pelepasan bakteria. Mengurangkan ketidakselesaan perut, kembung, dan kekejangan otot perut. Untuk mengelakkan bayi kembung, urut kaki perut dan belakang bayi dengan balm najlaa selepas mandi

Report Download 0 7

Susu Beras terkenal secara tradisi mencantikkan kulit. Digunakan wanita Asia sebagai bedak sejuk, masker wajah mahu pun bagi menghalus dan memutihkan kulit mereka. Kini sains modern turut mengakui manfaat Susu beras utk 'Health and Beauty'. Kami di turut mengabdikan keajaiban alam ini ke dalam Najlaa. Salah satu manfaat kecantikkan susu beras yang paling popular untuk kulit adalah kesan . Sekiranya anda inginkan kulit yang putih , gunakan susu beras selalu pada kulit anda. Ini memutihkan dan menhilangkan noda serta parut pada kulit. Di samping itu, susu beras juga boleh menjaga kulit menjadi lembap dan mencegah dari kekeringan. Sering kali, kulit kering menyebabkan banyak masalah kulit. Untuk mengelakkan ini, anda perlu pastikan kulit sentiasa terhidrat dan susu beras boleh membantu anda, mengekalkan lembapan sambil menghilangkan minyak berlebihan. Sekiranya anda duduk di bawah matahari terlalu lama dan mengalami , anda boleh melegakan kesan itu dengan susu beras. HEBAT bukan... Mudah saja, guna Najlaa, anda dapat semua manfaat Head to Toe

image by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) with caption : "Lepak2 minum pagi?
Tak sempat...banyak keje.. Perut munyi2 sket...minum #cocog je pun cukup. Mengenyangkan jugak sebab a" - 1693242272811114628
Report Download 0 12

Lepak2 minum pagi? Tak sempat...banyak keje.. Perut munyi2 sket...minum je pun cukup. Mengenyangkan jugak sebab ada kurma, badam dan walnut. Dulu milo..sekarang cocog. Lagi sedap πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Ok jom halaqah! 😊

image by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) with caption : "πŸŽ€ *NAJLAA BABY BALM* πŸŽ€
_(RM25: 30gm)_

Penemuan terhebat dalam penghasilan Balm. Selepas membuat kajian ke atas herba he" - 1693238324419314620
Report Download 0 10

πŸŽ€ *NAJLAA BABY BALM* πŸŽ€ _(RM25: 30gm)_ Penemuan terhebat dalam penghasilan Balm. Selepas membuat kajian ke atas herba herba perubatan Puan Gee membangunkan satu formula eklusif yang selamat dan berkesan untuk membantu menangani masalah kesihatan tertentu. =============== *KANDUNGAN* : =============== βœ… Minyak kelapa dara βœ… Minyak zaitun βœ… Habbatus Sauda βœ… Ekstrak lebih dari 5 jenis herba βœ… Essential oil peppermint, Lavender, eucalyptus, Nutmeg oil etc - Herba2 ini dan essential oils mempunyai banyak khasiat dlm merawat pelbagai penyakit βœ… Diperkayakan dgn vitamin A & vitamin E ============= *FUNGSI* ============= 1) Melembap dan meningkatkan kesihatan kulit 2) Membantu menyembuh kaki pecah 3) Melancarkan peredaran darah 4) Memulihkan mabuk dlm perjalanan 5) Membantu merawat demam selsema 6) Mengurangkan kesakitan dan keradangan 7) Membantu merawat masalah pernafasan 8) Membantu masalah batuk, dgn melonggarkan kahak dan mencairkan secara semulajadi 9) Mengurangkan morning sickness 10) Bersifat anti rheumatiod. Mengurangkan sakit sendi 11) Penahan sakit semulajadi yg berkesan 12) Meningkatkan konsentrasi, minda lebih segar 13) Mengurangkan rasa gatal gatal akibat allergy atau ruam 14) Bersifat anti mikroorganism. Membantu masalah jangkitan kulit 15) Melegakan sakit kepala 16) Mengurangkan tekanan dan kerisauan 17) Membuka rongga hidung, membolehkan kita boleh bernafas lebih dalam segar 18) Mengurangkan bengkak dan benjol 19) Mereda gigitan dan sengatan serangga 20) Menangani masalah resdung, mengurangkan rasa gatal gatal ============= *CARA GUNA* ============= -Untuk Batuk Selsema Sapukan di tengkuk, dada dan belakang -Untuk allergic, ruam ruam, sengatan serangga dan sebagainya Sapu di kawasan berkenaan -Untuk konsentrasi, terapi minda, sakit kepala, tekanan darah tinggi Sapu di dahi dan calit calit di hidung -Untuk kembung Urut di perut, betis, dan belakang

Report Download 6 32

Alhamdulillah Ayah selamat sampai. Tapi sorang je. Tq Allah...