Commonsta Online Instagram Web ViewerCommonsta
  1. Homepage
  2. agi_haxhimurati
Agi Haxhimurati (@agi_haxhimurati) Instagram Profile Photoagi_haxhimurati
Full Name

Agi Haxhimurati

Bio • Art Director at Spazio Eventi Albania• Co-Founder & Creative Director at Hardh Fest

Web sitehttp://www.behance.net/agihaxhimurati

Profil Url

Share
Agi Haxhimurati (@agi_haxhimurati) user stats
Suggested Instagram Users
Instagram (@instagram) Instagram Profile Photoinstagram

Instagram

Facebook (@facebook) Instagram Profile Photofacebook

Facebook

YouTube (@youtube) Instagram Profile Photoyoutube

YouTube

LinkedIn (@linkedin) Instagram Profile Photolinkedin

LinkedIn

Flickr (@flickr) Instagram Profile Photoflickr

Flickr

Twitter (@twitter) Instagram Profile Phototwitter

Twitter

Agi Haxhimurati (@agi_haxhimurati) Instagram Medias

Discover Instagram posts, photos and videos taken by Agi Haxhimurati (@agi_haxhimurati)

Agi Haxhimurati (@agi_haxhimurati) Instagram Profile Photoagi_haxhimurati

Agi Haxhimurati

Instagram Photo taken by agi_haxhimurati 1666786324571336001
ReportShareDownload156
Agi Haxhimurati (@agi_haxhimurati) Instagram Profile Photoagi_haxhimurati

Agi Haxhimurati

#Repost @50cent (@get_repost)・・・You better stop1662506118658508009
ReportShareDownload313

#repost@50cent(@get_repost )・・・You better stop right now or No More Dick #50centralbet

Agi Haxhimurati (@agi_haxhimurati) Instagram Profile Photoagi_haxhimurati

Agi Haxhimurati

Agi Haxhimurati (@agi_haxhimurati) Instagram Profile Photoagi_haxhimurati

Agi Haxhimurati

Komb BANANE, tash e 105 vjet! #Gezuar 1658000410990827867
ReportShareDownload121

Komb BANANE, tash e 105 vjet! #gezuar

Agi Haxhimurati (@agi_haxhimurati) Instagram Profile Photoagi_haxhimurati

Agi Haxhimurati

Mini-Golf #level5 1656071481736408685
ReportShareDownload142

Mini-Golf #level5

Agi Haxhimurati (@agi_haxhimurati) Instagram Profile Photoagi_haxhimurati

Agi Haxhimurati

Do prej ambasadoreve te vertet te Kosoves ne Tiran 1637940407042962043
DeNiro BarReportShareDownload037

Do prej ambasadoreve te vertet te Kosoves ne Tirane #komunitetikosovareve

Agi Haxhimurati (@agi_haxhimurati) Instagram Profile Photoagi_haxhimurati

Agi Haxhimurati

Falenderoj Partite Politike ne Komuna te ndryshme1634355687222820792
ReportShareDownload017

Falenderoj Partite Politike ne Komuna te ndryshme ne Maqedoni dhe Kosove, per bashkepunimin dhe besimin e dhene ne udheheqjen e Fushatave Kreative gjate Zgjedhjeve Lokale 2017 ne keto dy vende.Vazhdojme me Malin e Zi, ku javen e ardhshme fillon Fushata Elektorale per Zgjedhjet Lokale 2017. Lidhja Demokratike Shqiptare, pas 20 vitesh vjen me nje rebrandim/freskim te imazhit te saj.Dihet, logo patriotike duhet ne keto vise! :)

Share Username Instagram Profile