View images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users. Newest Popular medias and share them Commonsta
  1. Homepage
  2. najlaababyskincarekuantan
Related hashtags for: najlaababyskincarekuantan

#najlaababyskincarekuantan photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #najlaababyskincarekuantan on Instagram

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) Instagram Profile Photo mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) Instagram Profile Photo mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

image by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) with caption : "Packaging baru #essentialoilnajlaa .

Cantik kan. Hijau putih. 💚

Tak payah botol cantik2 superb. Nanti harga mencanak n" - 1696088492525001791
Report Download 2 12

Packaging baru . Cantik kan. Hijau putih. 💚 Tak payah botol cantik2 superb. Nanti harga mencanak naik. Yang kami pentingkan kualiti dan keberkesanan produk untuk pengguna berpendapatan rendah dan sederhana. Agar semua ibu bapa dapat berikhtiar mencari rawatan untuk anak2 yang tak sihat. kuantan

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) Instagram Profile Photo mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

image by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) with caption : "Selalu dapat soalan spt.. Najlaa ni ada produk apa je?

Utk apa produk tu?

So ni akak explain secara ringkas produk yan" - 1695426143623576339
Report Download 3 12

Selalu dapat soalan spt.. Najlaa ni ada produk apa je? Utk apa produk tu? So ni akak explain secara ringkas produk yang ada serta kegunaan utamanya.. 1 -Baby Balm - Batuk, selsema, resdung 2 -Herbal Oil- Kembung dan urutan badan si kecil 3- Essential Oil- minyk rambut dan perapi kulit 4 -Nourishing Lotion- kecantikkan kulit, anti nyamuk, sunscreen 5 -Herbal Cream- ruam lampin, ruam panas, kudis, gatal2, eczema 6 -Serum-perapi kulit tanpa kimia, drp tumbuh-tumbuhan, lembap, sesuai utk kulit bermasalah 7 -Sakura soap-sabun mandian herba, lembap dan natural Kalau nak tau detail, mai roger ahhhkakkkkkk 😆😆😆 kuantan

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) Instagram Profile Photo mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

image by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) with caption : "Seseorang yg mengalami eczema , kulit kering, suka menggaru sangat digalakkan menggunakan #serumnajlaaa. 
#Serum mengand" - 1694734832113107855
Report Download 1 23

Seseorang yg mengalami eczema , kulit kering, suka menggaru sangat digalakkan menggunakan . mengandungi tumbuhan. Gliserin bersifat . Ia mengembalikan kelembapan kulit. Sangat sesuai digunakan bagi anda yang mempunyai masalah . Gliserin juga berkerja utk menjaga kelembutan dan kekenyalan kulit dimana manfaat ini mengatasi kulit yang kasar ataupun mengelupas dan bersisik. kuantan

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) Instagram Profile Photo mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

image by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) with caption : "Pada 2018...
Kami telah menkaji beberapa jenis herba yg membawa manfaat kesihatan pada orang ramai dan akan membuat pena" - 1692514955709352124
Report Download 0 10

Pada 2018... Kami telah menkaji beberapa jenis herba yg membawa manfaat kesihatan pada orang ramai dan akan membuat penambahbaikkan kepada produk Najlaa pada 2018. Antaranya salah satu herba yg ditambah dlm penghasilan Najlaa yg sudah sediakala dirumus menggunakan herba herba perubatan ialah... CENGKIH atau CLOVE BUDS Mengapa Cengkih ?? Berikut manfaatnya... Cengkih mengandungi eugenol, iaitu 90 peratus daripada kandungan minyak cengkih. Kompaun ini memberikan faedah antiseptik dan anti-radang yang kuat disamping bertanggungjawab melindungi cengkih dari rosak. Ianya sangat berkesan terhadap -sakit gigi, -sakit gusi, -bisul mulut, -kaviti dan nafas berbau. Eugenol juga menyebabkan minyak cengkih mempunyai sifat merangsang dan memanaskan, yang menjadikannya pilihan yang popular di kalangan pengamal aromaterapi dan urutan badan. Sebahagian daripada manfaatnya adalah keupayaannya untuk : -membantu merangsang metabolisme, -meningkatkan peredaran darah dan -menurunkan suhu tubuh anda. -membantu menangani masalah seperti sedu, senak, sakit perut dan gas yang berlebihan. -melegakan tekanan dan mengurangkan keletihan mental. -Ada yang menggunakannya untuk menangani masalah kemurungan. -Minyak itu juga boleh berfungsi sebagai afrodisiak dan rawatan untuk insomnia. Gee Alma kuantan

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) Instagram Profile Photo mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) Instagram Profile Photo mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

image by NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) with caption : "Penangan #herbaloilnajlaa .
Tak kenal maka tak cinta.

Tak.Kami tak paksa.

Biarlah mencuba dengan hati terbuka. 
Alami " - 1692562206892602907
Report Download 1 14

Penangan . Tak kenal maka tak cinta. Tak.Kami tak paksa. Biarlah mencuba dengan hati terbuka. Alami dulu khasiatnya. Baru kau berkata-kata 😊 kuantan

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI (@mijejusoh) Instagram Profile Photo mijejusoh

NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI