View images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users. Newest Popular medias and share them Commonsta
  1. Homepage
  2. kahak

#kahak photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #kahak on Instagram

Stokisivmistagencelebritylass (@ivmist_nanayusri) Instagram Profile Photo ivmist_nanayusri

Stokisivmistagencelebritylass

Advertisement

image by Stokisivmistagencelebritylass (@ivmist_nanayusri) with caption : "KELUAR LENDIR & DARAH PEKAT SEPERTI NANAH😱😱 "Alhamdulillah, keluar lendir n darah yng pkat, sperti nanah..
anok kak dua " - 1694885792009650128
Report Download 0 2

KELUAR LENDIR & DARAH PEKAT SEPERTI NANAH😱😱 "Alhamdulillah, keluar lendir n darah yng pkat, sperti nanah.. anok kak dua org resdong ,skrng ni oklh,bru ni kak selsema hri yg ketiga pgi tu rase kat tekak tu tak selesa pastu kak masuk blek air kluar lendir n drah yng pejal,gitu juga ngn anak" -Pengguna ivmist . Tak nak ckp byk..nk tunjuk testimoni je..😊 . #kahak

Stokis ivmist subang,kl dan ld (@ijah_adawiyah) Instagram Profile Photo ijah_adawiyah

Stokis ivmist subang,kl dan ld

Advertisement

image by Stokis ivmist subang,kl dan ld (@ijah_adawiyah) with caption : "IV Kids memang ohsem💥💥💥
🐝Baby keluar kahak hijau banyak sangat
🐝Baby pun menyusu dah
🐝Dan makan bertambah selera
.
.
Kan" - 1694864726990643200
Report Download 0 5

IV Kids memang ohsem💥💥💥 🐝Baby keluar kahak hijau banyak sangat 🐝Baby pun menyusu dah 🐝Dan makan bertambah selera . . Kandungan IV KIDS: 🌿Ekstrak jerangau 🌿Ekstrak cekor 🌿Limau purut 🌿Habbatus Sauda 🌿Minyak Kelapa Dara 🌿Saffaron 🌿Minyak kayu putih . 🎯Kembung Perut 🎯Selsema 🎯Batuk 🎯Demam 🎯Hingus 🎯Hidung sumbat 🎯Asma/Semput/Lelah 🎯Wheezing/Nafas berbunyi 🎯Pneumonia 🎯Alahan/Elergik 🎯Kulit sensitif 🎯Tidur lena 🎯Ruam 🎯Gatal-gatal 🎯Gigitan nyamuk 🎯Gigitan serangga 🎯Ulser 🎯Tahi telinga keras 🎯Kurap 🎯Campak 🎯Sakit gigi 🎯Lenguh-lenguh . . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free . https://api.whatsapp.com/send?phone=60183566020&text=Boleh+bagi+details+ivkids . #kahak . Set Combo Combo A: IV Mist & IV Soap 🎉RM45 😍 Combo B: IV Mist & IV Kids 🎉 RM45 😍 Combo C: IV Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM65 😍 Combo D: 2x Iv Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM90 😍 Combo E: 2x IV Mist, 2x IV Kids 🎉 RM90 😍 Combo F: 2x IV Mist, 2 IV Kids, IV Soap 🎉 RM110 😍

Stokis ivmist subang,kl dan ld (@ijah_adawiyah) Instagram Profile Photo ijah_adawiyah

Stokis ivmist subang,kl dan ld

Advertisement

image by Stokis ivmist subang,kl dan ld (@ijah_adawiyah) with caption : "🌹IV Kids🌹
🌿Rawatan alternatif tanpa ubat
.
.
💖IV Kids💖
Masalah kesihatan yang biasa dialami bayi & kanak-kanak mampu dis" - 1694864191747190078
Report Download 0 4

🌹IV Kids🌹 🌿Rawatan alternatif tanpa ubat . . 💖IV Kids💖 Masalah kesihatan yang biasa dialami bayi & kanak-kanak mampu disembuhkan dengan IV KIDS, Insya Allah. . Tahukah anda bahawa ivkids agak berbeza sedikit dgn ivmist kerana iv kids . ❤️Lebih lembut 💜Lebih wangi 💙Kurang panas 💚Sama fungsi 💛Sama kelebihan 💕Sesuai untuk bayi dan kanak2, orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif dan semestinya semua lapisan umur. . . ✔ Baunya lebih mesra kanak-kanak. Kanak-kanak pasti suka ✔ IV KIDS selesa dipakai oleh kanak-kanak kerana ianya lebih sejuk, lembut & selesa. ✔ Ramai ibu bapa sudah mencubanya dan mereka sangat puas hati. ✔IV KIDS, rawatan alternatif yang tanpa ubat. ✔Sembur-sembur je, Insya Allah sembuh. ✔Wangi, lembut, sejuk & mesra kanak-kanak. . . Kandungan IV KIDS: 🌿Ekstrak jerangau 🌿Ekstrak cekor 🌿Limau purut 🌿Habbatus Sauda 🌿Minyak Kelapa Dara 🌿Saffaron 🌿Minyak kayu putih . 🎯Kembung Perut 🎯Selsema 🎯Batuk 🎯Demam 🎯Hingus 🎯Hidung sumbat 🎯Asma/Semput/Lelah 🎯Wheezing/Nafas berbunyi 🎯Pneumonia 🎯Alahan/Elergik 🎯Kulit sensitif 🎯Tidur lena 🎯Ruam 🎯Gatal-gatal 🎯Gigitan nyamuk 🎯Gigitan serangga 🎯Ulser 🎯Tahi telinga keras 🎯Kurap 🎯Campak 🎯Sakit gigi 🎯Lenguh-lenguh . . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free . https://api.whatsapp.com/send?phone=60183566020&text=Boleh+bagi+details+ivkids . #kahak . Set Combo Combo A: IV Mist & IV Soap 🎉RM45 😍 Combo B: IV Mist & IV Kids 🎉 RM45 😍 Combo C: IV Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM65 😍 Combo D: 2x Iv Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM90 😍 Combo E: 2x IV Mist, 2x IV Kids 🎉 RM90 😍 Combo F: 2x IV Mist, 2 IV Kids, IV Soap 🎉 RM110 😍

Stokis ivmist subang,kl dan ld (@ijah_adawiyah) Instagram Profile Photo ijah_adawiyah

Stokis ivmist subang,kl dan ld

image by Stokis ivmist subang,kl dan ld (@ijah_adawiyah) with caption : "Manfaat IV KIDS kepada bayi dan kanak2 memang tidak diragui lagi..bila dah guna memang sangat  berbaloi dan kebanyakkan " - 1694863199911739450
Report Download 0 2

Manfaat IV KIDS kepada bayi dan kanak2 memang tidak diragui lagi..bila dah guna memang sangat berbaloi dan kebanyakkan ibu2 terasa tidak tenang dan risau bila stok IV KIDS tak habis di rumah... Maklumlah kita tak tahu mungkin malam ini tiba2 anak kecil mengalami selesema dan batuk...mana nak cari IV KIDS di tengah malam .. Bila dah ada boleh cuba ikhtiar dan legakan , , anak-anak dengan IV KIDS..jika berlarutan, barulah jumpa doktor..kanak2 bawah 2 tahun kan tidak digalakkan mengambil ubat batuk dan selesema... "SEMBUR..SEMBUR...SEGAR" INSYA ALLAH Berminat wasap akk 0183566020 #kahak

LOSYEN URUT WATERBASED (@hq_mmg) Instagram Profile Photo hq_mmg

LOSYEN URUT WATERBASED

image by LOSYEN URUT WATERBASED (@hq_mmg) with caption : "Losyen urut waterbased mampu membantu melegakan madalah resdung" - 1694854636131235216
Report Download 1 14

Losyen urut waterbased mampu membantu melegakan madalah resdung

RAWAT BATUK SELSEMA TANPA UBAT (@garlic_balm_homemade) Instagram Profile Photo garlic_balm_homemade

RAWAT BATUK SELSEMA TANPA UBAT

image by RAWAT BATUK SELSEMA TANPA UBAT (@garlic_balm_homemade) with caption : "=====================
VIRAL GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT
===================== Produk ni produk homema" - 1694832443541691544
Report Download 0 10

===================== VIRAL GARLIC BALM UNTUK SELSEMA DAN BATUK TANPA UBAT ===================== Produk ni produk homemade 100% organik so korang tak perlu risau nak guna. Ia adalah alternatif untuk menyembuhkan selsema dan batuk cara traditional. Korang perasan tak orang tua-tua kalau anak selsema dan batuk diorang pergi dapur ambil bawang putih then diorang titik(ketuk/hancurkan/tumbuk) pastu letak dalam minyak kelapa pastu sapu kat dada dan tapak kaki anak mereka? Haaaa itu zaman dulu punya cerita,zaman sekarang ni bila anak-anak batuk selsema ibu bapa tak pergi dapur cari bawang putih dah...yang diorang cari adalah kunci kereta sebab nak bawa anak pergi klinik. hehehe. Garlic balm ini dah dimodenkan untuk memudahkan ibu bapa. Takde la susah payah nak ketuk-ketuk bawang putih lagi dah lepas ni. Buka penutup then apply, tiada risiko tertumpah @ meleleh kan? Bak kata pepatah "tak lapuk dek hujan,tak lekang dek panas" petua ini masih releven untuk digunakan sebab saya sendiri telah gunakan kepada anak saya sebab anak saya alah kepada ubatan moden. Alhamdulillah ia berhasil dan serasi dengan mereka -------------------------------- Fungsi Garlic Balm : -------------------------------- ✔ Merawat selsema ✔ Merawat batuk ✔ Merawat kahak ✔ Merawat asma ✔ Membuang angin ✔ Merawat gatal-gatal ringan ✔ Menghangatkan badan ✔ Merawat kembung perut ----------------- Cara guna : ----------------- 💢 Sapu balm dibahagian tapak kaki, dada, belakang, tulang rusuk, bahagian sinus dan ubun-ubun(pakai stoking selepas sapu di tapak kaki). 💢 Pastikan kalau korang nak sapu dibahagian sinus anak korang dah tidur, takut nanti dia tonyoh-tonyoh terus masuk mata. huhuhu ------------------ Disclaimer : ------------------ 🔎 Garlic balm ini adalah 100% homemade,tiada bahan terlarang @ bahan kimia yang terkandung dalam balm ini. 🔎 Tiada sebarang penggunaan essential oil didalam balm ini. Ia adalah 100% menggunakan bawang putih asli dan minyak zaitun. 🔎 Ini adalah alternatif perawatan secara traditional, jika sakit berlarutan sila berjumpa dengan doktor Whatsapp 019-6760119 Untuk tempahan dan pertanyaan. #kahak

image by Ummu Rahman (@ivmist.terbaik) with caption : "IV Kids memang ohsem💥💥💥
🐝Baby keluar kahak hijau banyak sangat
.
.
Nie feedback pengguna sendiri yg pakai IV Kids👇👇👇
.
." - 1694827540618578583
Report Download 0 1

IV Kids memang ohsem💥💥💥 🐝Baby keluar kahak hijau banyak sangat . . Nie feedback pengguna sendiri yg pakai IV Kids👇👇👇 . . “Anak saya banyak kahak keluar kak. Ubat ni memang berkesan. Kahak warna hijau memang banyak keluar. Baby pun menyusu dan makan bertambah selera. Syukur dapat kenal akak dan beli ubat ni. Anak saya banyak sangat keluar kahak kak. Ubat ni memang berkesan.” . . Kandungan IV KIDS: 🌿Ekstrak jerangau 🌿Ekstrak cekor 🌿Limau purut 🌿Habbatus Sauda 🌿Minyak Kelapa Dara 🌿Saffaron 🌿Minyak kayu putih . 🎯Kembung Perut 🎯Selsema 🎯Batuk 🎯Demam 🎯Hingus 🎯Hidung sumbat 🎯Asma/Semput/Lelah 🎯Wheezing/Nafas berbunyi 🎯Pneumonia 🎯Alahan/Elergik 🎯Kulit sensitif 🎯Tidur lena 🎯Ruam 🎯Gatal-gatal 🎯Gigitan nyamuk 🎯Gigitan serangga 🎯Ulser 🎯Tahi telinga keras 🎯Kurap 🎯Campak 🎯Sakit gigi 🎯Lenguh-lenguh . . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free . https://api.whatsapp.com/send?phone=60166810015&text=Boleh+bagi+details+ivkids . #kahak . Set Combo Combo A: IV Mist & IV Soap 🎉RM45 😍 Combo B: IV Mist & IV Kids 🎉 RM45 😍 Combo C: IV Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM65 😍 Combo D: 2x Iv Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM90 😍 Combo E: 2x IV Mist, 2x IV Kids 🎉 RM90 😍 Combo F: 2x IV Mist, 2 IV Kids, IV Soap 🎉 RM110 😍

NING SALMAH MINYAK TENANG (@alma_grande_enterprise) Instagram Profile Photo alma_grande_enterprise

NING SALMAH MINYAK TENANG

image by NING SALMAH MINYAK TENANG (@alma_grande_enterprise) with caption : "DUA2 TUMBANG
.
Itulah..itulah...lepas mandi mmg mar sapukan Minyak Tenang Anakanda kat dua2 anak bujang ni. Tak kira la " - 1694817938648798761
Report Download 0 2

DUA2 TUMBANG . Itulah..itulah...lepas mandi mmg mar sapukan Minyak Tenang Anakanda kat dua2 anak bujang ni. Tak kira la abg tu dah 4 tahun. Ni lah hasilnya 😝😝 patutlah sunyi je rumah 💕💕 . #Kahak

image by NING SALMAH (@minyaktenang.powdermulus) with caption : "DUA2 TUMBANG
.
Itulah..itulah...lepas mandi mmg mar sapukan Minyak Tenang Anakanda kat dua2 anak bujang ni. Tak kira la " - 1694817717869072027
Report Download 0 7

DUA2 TUMBANG . Itulah..itulah...lepas mandi mmg mar sapukan Minyak Tenang Anakanda kat dua2 anak bujang ni. Tak kira la abg tu dah 4 tahun. Ni lah hasilnya 😝😝 patutlah sunyi je rumah 💕💕 . #Kahak

MINYAK TENANG POWDER MULUS (@ningsalmah.empire) Instagram Profile Photo ningsalmah.empire

MINYAK TENANG POWDER MULUS

image by MINYAK TENANG POWDER MULUS (@ningsalmah.empire) with caption : "DUA2 TUMBANG
.
Itulah..itulah...lepas mandi mmg mar sapukan Minyak Tenang Anakanda kat dua2 anak bujang ni. Tak kira la " - 1694817063858511592
Report Download 0 7

DUA2 TUMBANG . Itulah..itulah...lepas mandi mmg mar sapukan Minyak Tenang Anakanda kat dua2 anak bujang ni. Tak kira la abg tu dah 4 tahun. Ni lah hasilnya 😝😝 patutlah sunyi je rumah 💕💕 . #Kahak

image by Ummu Rahman (@ivmist.terbaik) with caption : "💖IV Kids💖
Masalah kesihatan yang biasa dialami bayi & kanak-kanak mampu disembuhkan dengan IV KIDS, Insya Allah.
.
Tahuk" - 1694795294599737640
Report Download 0 0

💖IV Kids💖 Masalah kesihatan yang biasa dialami bayi & kanak-kanak mampu disembuhkan dengan IV KIDS, Insya Allah. . Tahukah anda bahawa ivkids agak berbeza sedikit dgn ivmist kerana iv kids . ❤️Lebih lembut 💜Lebih wangi 💙Kurang panas 💚Sama fungsi 💛Sama kelebihan 💕Sesuai untuk bayi dan kanak2, orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif dan semestinya semua lapisan umur. . . ✔ Baunya lebih mesra kanak-kanak. Kanak-kanak pasti suka ✔ IV KIDS selesa dipakai oleh kanak-kanak kerana ianya lebih sejuk, lembut & selesa. ✔ Ramai ibu bapa sudah mencubanya dan mereka sangat puas hati. ✔IV KIDS, rawatan alternatif yang tanpa ubat. ✔Sembur-sembur je, Insya Allah sembuh. ✔Wangi, lembut, sejuk & mesra kanak-kanak. . . Kandungan IV KIDS: 🌿Ekstrak jerangau 🌿Ekstrak cekor 🌿Limau purut 🌿Habbatus Sauda 🌿Minyak Kelapa Dara 🌿Saffaron 🌿Minyak kayu putih . 🎯Kembung Perut 🎯Selsema 🎯Batuk 🎯Demam 🎯Hingus 🎯Hidung sumbat 🎯Asma/Semput/Lelah 🎯Wheezing/Nafas berbunyi 🎯Pneumonia 🎯Alahan/Elergik 🎯Kulit sensitif 🎯Tidur lena 🎯Ruam 🎯Gatal-gatal 🎯Gigitan nyamuk 🎯Gigitan serangga 🎯Ulser 🎯Tahi telinga keras 🎯Kurap 🎯Campak 🎯Sakit gigi 🎯Lenguh-lenguh . . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free . https://api.whatsapp.com/send?phone=60166810015&text=Boleh+bagi+details+ivkids . #kahak . Set Combo Combo A: IV Mist & IV Soap 🎉RM45 😍 Combo B: IV Mist & IV Kids 🎉 RM45 😍 Combo C: IV Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM65 😍 Combo D: 2x Iv Mist, IV Kids, IV Soap 🎉 RM90 😍 Combo E: 2x IV Mist, 2x IV Kids 🎉 RM90 😍 Combo F: 2x IV Mist, 2 IV Kids, IV Soap 🎉 RM110 😍