View images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users. Newest Popular medias and share them Commonsta
  1. Homepage
  2. batuk
Related hashtags for: batuk

#batuk photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #batuk on Instagram

Toko Organik HI | Toko Organic (@toko_organik_hi) Instagram Profile Photo toko_organik_hi

Toko Organik HI | Toko Organic

Advertisement

image by Toko Organik HI | Toko Organic (@toko_organik_hi) with caption : "Made Tea Healing Tea

Healing Tea merupakan perpaduan dari daun serai, mawar, gemitir & Ratna (Globose) yang sudah diker" - 1694965952095038928
Report Download 0 2

Made Tea Healing Tea Healing Tea merupakan perpaduan dari daun serai, mawar, gemitir & Ratna (Globose) yang sudah dikeringkan secara alami Manfaat: - Globose atau bunga ratna dapat membantu mengurangi batuk dan demam tinggi - Bunga gemitir dikenal sebagai natural antibiotic - Daun serai membantu mencegah insomnia atau susah tidur - Teh healing juga sangat bagus untuk kulit Cara pembuatan: - Masukkan 1 sdm teh kedalam tea pot atau bisa juga direbus - Diamkan sekitar 2-3 menit - Saring dan siap dihidangkan panas. Dapat ditambahkan madu atau pemanis alami lainnya #batuk

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) Instagram Profile Photo flutherapy_utara

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU

Advertisement

image by SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) with caption : "Alhamdulillah setiap hari memang ada pengeposan.
.
Niat kami ikhlas nak membantu sesama. Nakkan agar anak anak, juga kit" - 1694927162082947217
Report Download 1 1

Alhamdulillah setiap hari memang ada pengeposan. . Niat kami ikhlas nak membantu sesama. Nakkan agar anak anak, juga kita semua sentiasa diberi kesihatan dan juga mendapat pertolongan pertama jika tetiba sakit datang tanpa ucap salam.

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) Instagram Profile Photo flutherapy_utara

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU

Advertisement

image by SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) with caption : "Postage hari ini yang dah di poskan melalui Poslaju Courier .
.
In Shaa Allah boleh membantu dan semoga selamat sampai  " - 1694926617771450027
Report Download 1 1

Postage hari ini yang dah di poskan melalui Poslaju Courier . . In Shaa Allah boleh membantu dan semoga selamat sampai pada semua tuannya. Aamiin

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) Instagram Profile Photo flutherapy_utara

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU

image by SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) with caption : "Ni ha yang boleh membuatkan anak anak juga kita orang dewasa akan terus tertawa lepas dan lega.
.
Ya Narinar Tummy Thera" - 1694919383737719966
Report Download 1 0

Ni ha yang boleh membuatkan anak anak juga kita orang dewasa akan terus tertawa lepas dan lega. . Ya Narinar Tummy Therapy sangat boleh membantu melancarkan penghadaman juga melegakan sakit perut yang agak teruk ! . Ibu, Mommy, Mak, Siap siap buat Pre Order ye sebab batch 1 memang stok sangat terhad 🙏

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) Instagram Profile Photo flutherapy_utara

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU

image by SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) with caption : "Bila #NarinarTSeries sentiasa ada tersedia di rumah, In Shaa Allah Ibu Bapa tak perlu lagi risau akan jangkitan kuman ke" - 1694919983640729108
Report Download 1 0

Bila sentiasa ada tersedia di rumah, In Shaa Allah Ibu Bapa tak perlu lagi risau akan jangkitan kuman ke sakit sakit yang boleh bila bila masa je menyerang si comell Anda. . WAJIB SEDIA 3 SERIES ni sebagai pertolongan pertama 👍👍👍

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) Instagram Profile Photo flutherapy_utara

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU

image by SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) with caption : "Ibu Bapa ada anak anak yang sembelit, perut kembung yang melampau, susah buang air, juga perut sebu, sakit perut yang ag" - 1694918382230408855
Report Download 1 0

Ibu Bapa ada anak anak yang sembelit, perut kembung yang melampau, susah buang air, juga perut sebu, sakit perut yang agak teruk dan sejenisnya? . Pilihan tepat untuk memilih NarinarTT sebagai pertolongan pertama . . Ya Narinar Tummy Therapy boleh membantu melegakan masalah masalah tersebut. Bila penghadaman lancar baru semua aktifiti boleh berjalan lancar kan 😍 . Pre Order sudah dibuka ye. Kita akan Rasmikan launching produk terbaru Narinar ni pada 1 Februari 2018 ini In Shaa Allah. . Recomended 👍👍👍

Report Download 0 2

#BATUK ALAY

PROMO LOSYEN URUT LENGUH BADAN (@kedai.mmg) Instagram Profile Photo kedai.mmg

PROMO LOSYEN URUT LENGUH BADAN

image by PROMO LOSYEN URUT LENGUH BADAN (@kedai.mmg) with caption : "LOSYEN URUT WATERBASED MMG ready stok. LOSYEN MERAH JAMBU YANG BERKESAN!!! Produk 100% HALAL, keluaran kilang BUMIPUTERA" - 1694935458323425351
Report Download 1 5

LOSYEN URUT WATERBASED MMG ready stok. LOSYEN MERAH JAMBU YANG BERKESAN!!! Produk 100% HALAL, keluaran kilang BUMIPUTERA TEMPATAN yang menggunakan TUMBUH TUMBUHAN termasuk minyak kayu putih dan aloe vera. Kedua tumbuhan semulajadi ini mempunyai begitu banyak khasiat dan manfaatnya untuk kesihatan. MINYAK KAYU PUTIH : 🔸bersifat antiseptik dan antibakteria untuk mencegah pembiakan kuman dan menyembuhkan luka 🔸meningkatkan peredaran darah 🔸dekongestan yang baik ALOE VERA : 🔸bersifat anti keradangan yang boleh menolong mengurangkan penyakit sendi 🔸bersifat analgesik iaitu boleh meredakan rasa sakit 🔸antibakteria, antivirus dan antikulat yang boleh meredakan kesakitan, bengkak, keradangan dan kegatalan kulit 🔸kandungan vitamin C dan E boleh memelihara,memperbaiki sel kulit rosak dan melembapkan kulit MMG sesuai digunakan untuk MEMBANTU MEREDAKAN : ✅ MIGRAIN ✅ SELESEMA ✅ LELAH ✅ KEMBUNG PERUT BAYI ✅ LENGUH OTOT, SENDI, LUTUT dan PINGGANG ✅ SENGGUGUT ✅ GIGITAN SERANGGA ✅ MELECUR (terkena ekzos motor, iron dan air panas) ✅ LUKA dan KUDIS ✅ GATAL KULIT dan KULIT KEPALA ✅ LOYA dan MABUK KENDERAAN (car sickness) ✅ RUAM dan GATAL KULIT AKIBAT EKZEMA ✅ REKAHAN KULIT (tumit, perut dan siku) ✅ SELARAN MATAHARI (sunburn) DAN juga amat sesuai untuk URUTAN IBU BERSALIN. ================================================== MMG MASSAGE GEL 100GRAM, RM39 (Harga pasaran RM45). ================================================== YANG PENTING 1) Losyen WATERBASED yang MUDAH dan PANTAS meresap ke dalam kulit 2) Tidak MELEKIT 3) MESRA wudhu' 4) TERBUKTI BERKESAN berdasarkan testimoni testimoni pengguna MMG 5) Bersaiz poket, MUDAH dibawa di mana sahaja 6) Harum bauan LAVENDER Losyen urut waterbased MMG SELAMAT digunakan seisi keluarga dan berdaftar dengan KKM. MMG bukan ubat yang dapat menyembuhkan tetapi minyak urut moden yang boleh membantu melegakan dan mengurangkan kesakitan yang dihadapi. InsyaAllah. Wassap 010-2453600. >> MMG MASSAGE GEL 100GRAM, RM39 (Harga pasaran RM45). >> Poslaju RM8 (SEM) , RM11 (SABAH/SWAK) >> WA 010-245 3600o

Yang masih ragu dg Smoga dg testi ini memudarkan rasa ragunya yaa dan langsung belii deh seperti ibu ini 👆🏻👆🏻 #batuk

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) Instagram Profile Photo flutherapy_utara

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU

image by SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) with caption : "Pertolongan pertama yang memang sangat membantu.
.
Lagi lagi cuaca yang tak menentu ni ha, Ibu Bapa penyayang mesti ada " - 1694916855881110107
Report Download 1 0

Pertolongan pertama yang memang sangat membantu. . Lagi lagi cuaca yang tak menentu ni ha, Ibu Bapa penyayang mesti ada pilihan bijak untuk sentiasa sedia NarinarFT . . Sapuan dan Terapi urutan yang boleh membuatkan antibodi anak anak bahkan orang dewasa kuat agar terhindar dari jangkitan kuman. Memang recomended 👍

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) Instagram Profile Photo flutherapy_utara

SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU

image by SELSEMA.BATUK.DEMAM.FLU (@flutherapy_utara) with caption : "Ini si purple NarinarST , ni lah adik baru dari NarinarFT ye.
.
Ya, Narinar Sleep Therapy. 
Yang boleh membantu untuk me" - 1694917907938334067
Report Download 1 0

Ini si purple NarinarST , ni lah adik baru dari NarinarFT ye. . Ya, Narinar Sleep Therapy. Yang boleh membantu untuk mengatasi masalah anak / orang dewasa yang sangat susah tidur, anak anak yang asik mengamuk dan tantrum, anak anak yang asik merengek dan kadangkala memang buatkan kita Ibu Bapa stress ! . . NarinarST boleh sangat membantu untuk membuatkan anak anak dan seisi keluarga kembali ceria dan happy. In Shaa Allah 😍👍 . Pre Order dah pun dibuka untuk jualan. Kita akan launching Rasmi pada 1 Februari 2018. Bersedia semua 😉

image by adhegallery3 (@adheharmoniherbal) with caption : "#repost @adheharmoniherbal
• • •
Rp34.000,- / ntl
. 
#herbal#herbalmurah#sehat#batuk#amandel
#tenggorokan#radang#dayatah" - 1694926197719603903
Report Download 0 0

@adheharmoniherbal • • • Rp34.000,- / ntl . #batuk LAMANDEL . (Original product !! , ex date aman !!) Manfaat : - Mengatasi batuk, gangguan amandel, tenggorokan, memperbaiki hawa nafsu dan daya tahan tubuh. Untuk balita, anak2 & dewasa.